Maatwerk trainingen

De bouw en infra digitaliseert steeds meer. Dat betekent dat wie in deze sector werkt ook over steeds meer digitale vaardigheden moet beschikken. Vidabo helpt met maatwerk trainingen om de digitale vaardigheden van mensen in de bouw te verhogen.

Digitale basisvaardigheden

Binnen de meeste bedrijven is er wel een kleine groep koplopers in digitalisering. Zij maken zich nieuwe technologieën snel eigen. Maar digitalisering wordt pas echt een succes als iedereen meedoet. Daarvoor moet iedereen bepaalde digitale basisvaardigheden hebben. Dat is belangrijk om twee redenen. Ten eerste zodat iedereen nieuwe technologieën op een goede manier kan gebruiken in zijn eigen werk. Ten tweede om de samenwerking tussen ontwikkelaars en gebruikers goed te laten verlopen. Daardoor kunnen gebruikers waardevolle input leveren bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologieën. Dit is essentieel voor succes in de praktijk.
Welke digitale basisvaardigheden nodig zijn, verschilt per organisatie en rol. Ook het niveau van de huidige digitale vaardigheden kan erg verschillen. Daarom is maatwerk in training nodig.

De kracht van eigen cases

Vidabo ontwikkelt en verzorgt maatwerk trainingen voor bedrijven en andere organisaties in de bouw die de digitale vaardigheden van medewerkers willen vergroten. De kracht van deze incompany trainingen is het gebruik van cases die afkomstig of geïnspireerd zijn op de eigen organisatie. Het gebruik van deze cases maakt de theorie makkelijker te begrijpen. Daarnaast verlaagt het de drempel voor deelnemers om de opgedane kennis en vaardigheden direct in hun dagelijkse werk toe te passen.

Trainingen

Vidabo biedt de volgende maatwerk trainingen aan:

Een andere invulling op het snijvlak bouw en digitalisering is ook bespreekbaar. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.