Spreker

Nynke ter Heide van Vidabo levert graag een bijdrage aan bijeenkomsten als spreker.
Vanuit haar persoonlijke ervaringen met data in de praktijk geeft Nynke haar kijk op dit onderwerp die voorbij de hype gaat. Daarnaast spreekt ze graag over haar ervaringen als vrouw in de techniek.

De datadroom

De belofte van data is groot. Veel organisaties dromen over wat data voor ze kan betekenen. Nynke vertelt over een aantal inspirerende voorbeelden die de fantastische mogelijkheden van data tonen.
Maar er is ook een keerzijde. Al te vaak blijft het bij een droom. Er zijn valkuilen en drempels waardoor dataprojecten stranden of veel minder opleveren dan vooraf verwacht. Nynke laat zien waar het vaak fout gaat en wat je kunt doen om je datadroom wél realiteit te laten worden.

Technynke

Nynke vertelt waarom ze destijds voor techniek koos en hoe het is om als vrouw te werken in een mannenwereld. Ze laat de leuke kanten zien, maar vertelt ook over de uitdagingen.
Nynke verrijkt haar persoonlijke ervaringen met data om het in een breder perspectief te plaatsen.
Nynke vindt het mooi dat steeds meer vrouwen kiezen voor techniek, maar het mag van haar best nog wat meer en wat sneller. Haar persoonlijke verhaal laat zien dat iedereen hier op zijn of haar manier een bijdrage aan kan leveren.

Invulling in overleg

In een voorgesprek stemt Nynke de invulling af, passend bij de wensen en het doel van de bijeenkomst.

Meer weten?

Neem contact op met Vidabo voor meer informatie.